Kleuradvies alle woonruimtes villa, Bergen

Home > Portfolio
plattegrond-kleuradvies

Voor hun nieuw te bouwen villa in Bergen, hebben de bewoners mij gevraagd hun te helpen met een kleuradvies. Zij wilden een kleurenconcept waar zij voorlopig jaren mee vooruit konden. Ondanks het goed ontwikkelde kleurgevoel van de bewoners, wilden ze toch graag een klankbord voor hun keuzes. Eerst hebben zij de workshop Kleur je Interieur gedaan ter inspiratie. Hun moodboard is steeds de leidraad geweest voor het uiteindelijke kleurenconcept. Van de entree tot en met alle slaapkamers hebben hun eigen kleurenpalet. Het concept bleek ook heel nuttig voor de kleurkeuze van de glas-in-lood ramen in de hal en de woonkamer.

 

Toen ik in 2008 naar een nieuw huis verhuisde, wist ik niet goed hoe ik mijn huis wilde inrichten. Ik wilde een kleur op de muur, maar welke? Ik besloot om een workshop ‘Kleur in mijn interieur’ te volgen bij Agnes. Tijdens die workshop maakten we een moodboard, en leerde Agnes ons op welke wijze we kleuren met elkaar kunnen combineren. Dat was een eyeopener! Agnes toonde zich betrokken en dacht enthousiast met mij mee. Na de workshop besloot ik om Agnes ook te betrekken bij de verdere inrichting van ons huis. Ze maakte een kleurenplan voor het hele huis, een indeling voor woonkamer en adviseerde welke tegels het beste combineerden in de badkamer. Ik ben, na 10 jaar, nog steeds blij met de adviezen die zij mij destijds gaf. Onlangs heb ik haar kleurenadvies weer even uit  de kast gepakt, en heb ik besloten een van de kleuren die ik nog niet ‘gebruikt’ had alsnog op de muren te schilderen.

Het is zeer bijzonder te ervaren dat 10 jaar na dato haar kleurenadvies nog steeds bij mij past en daarmee actueel is. Een schot in de roos dus! – Martina, financieel directeur

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek