Kleuradvies woonhuis, Alkmaar

Home > Portfolio

Voor de inrichting van ons eerste koophuis hebben wij Agnes ingeschakeld. Gewapend met een flink aantal tassen met kleurstalen voor o.a. verf en linoleum stond ze enthousiast bij ons op de stoep. 

Na uitgebreide inventarisatie van onze wensen en smaak zijn we toen begonnen met kleuren bij elkaar zoeken. Wat een leuke klus!

Het was nog even puzzelen. Mijn vriend houdt van rustig, en ik houd van bont. Bovendien houden we van een minimalistisch interieur, wat traditioneel niet bekend staat om zijn uitgesproken kleur. Met hulp van Agnes hebben we een kleurenpalet gevonden waar we allebei ontzettend blij mee zijn. Zo’n ervaren kleuradviseur heeft er toch meer kijk op dan wij, en ze kwam met leuke ideetjes waar wij anders nooit op gekomen waren. Onze woning is helemaal in balans, we zijn beide dik tevreden! Dankjewel Agnes! – Sara

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek