Kleuradvies woonkamer, Heiloo

Home > Portfolio

Marianne en Jos lieten hun klassieke parketvloer opnieuw behandelen en daar hoorden natuurlijk ook nieuwe kleuren voor de muren bij. Het interieur is een mix van klassiek met kleuren uit De Stijl periode. Daarom heb ik gekozen voor de mooie warme zandtinten van Flexa Pure. Alles is weer tot leven gekomen, de meubels, de gordijnen en de schilderijen. Door de kleuren is het nu één geheel geworden.

 

Een beetje sceptisch waren we wel om advies te vragen aan een kleuradviseur. Agnes wist ons echter, door de juiste vragen te stellen en de sfeer goed in zich op te nemen, een goed advies te geven over de kleuren van muren en het overige verfwerk in onze woonkamer. We zijn erg tevreden en blij met het resultaat – Marianne en Jos

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek