Kleur- en stylingadvies boerderij, Sint Maartensbrug

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Sytske en André wonen al ruim 20 jaar in een oude stolpboerderij en wilden heel graag iets anders. Maar ze hadden geen idee wat en hoe. In ieder geval meer met kleur. Om het karakter van de boerderij te benadrukken is er gekozen voor een warme rood samen met tijdloze vergrijsde groentinten. Een prachtige combinatie.

 

Via een kennis kwamen we bij Agnes terecht. Ze is tweemaal bij ons geweest om ons te leren kennen en om onze wensen te inventariseren. Agnes je hebt ons heel goed geadviseerd en we hebben alle kleuradviezen opgevolgd. Het is prachtig geworden, echt een schot in de roos! Dank je wel Agnes! – Sytske en André Sint Maartensbrug

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek