Kleur- en stylingadvies woonkamer keuken, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Liesbeth was haar interieur door het vele binnen zitten tijdens de coronacrisis helemaal zat.
Daarbij was alles ook nog wit, terwijl ze juist zo van kleur houdt. Ook heeft ze ook veel last van akoestiek in de hal en woonkamer
Het huis is prachtig maar het sluit toch niet helemaal aan bij haar gevoel. Ze mist de warmte en huiselijkheid. Hoog tijd om er iets aan te doen.

Warme natureltinten

Ze houdt erg van kleur, maar ze vindt rust en balans in kleuren ook erg belangrijk. Het moet wel natuurlijk blijven. Voor de woonkeuken is gekozen voor warme naturellen en de warme paarse kleur Full Lilac. Voor de wanden in de woonkamer is gekozen voor natuurlijk vergrijsde groentinten. De accessoires in pittig geel, rood en groen passen perfect bij haar kleurrijke schilderijen waar ze zo van houdt.
En tenslotte het probleem tegen akoestiek: vloerkleden, wandkleden, veel planten en gordijnen. Dat scheelt enorm!

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek