Over Agnes

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door kleur. Met kleuren geef je woorden aan je gevoel, zonder dat je letterlijk iets zegt. Want elke kleur heeft een eigen betekenis. Kleuren maken emoties los en zorgen ervoor dat je energie weer gaat stromen. Geweldig vind ik dat. Een andere passie van mij is psychologie. Toen ik het bestaan van kleurenpsychologie ontdekte, was het voor mij meteen duidelijk: hier wil ik meer van weten!

 

Kleurstylist en kleurencoach
Inmiddels heb ik al jaren mijn eigen bureau: Liefde voor Kleur. Als kleurstylist en kleurencoach breng ik met veel liefde en plezier kleur in het leven van mijn klanten. Ik help ze om hun dromen waar te maken. Hoe ik dat doe? Door samen op kleurenreis te gaan. We bepalen welke kleuren ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Door die kleuren heel bewust toe te laten in hun leven en leefomgeving – bijvoorbeeld via interieur of kleding – creëren ze stap voor stap hun droomleven.

 

Gek op oranje
Mijn eigen lievelingskleur is oranje. Dat vind ik een vrolijke en positieve kleur. Ik weet nog goed dat ik midden jaren 90 na een relatiebreuk heel veel behoefte had aan oranje. Ik kocht een oranje trui en gaf mijn interieur een oppepper met allerlei oranje accessoires. Door me elke dag te omringen met oranje, voelde ik me een stuk beter.

 

Bijzondere ervaring
Jaren later volgde ik een opleiding over kleur en toen viel ineens het kwartje: oranje staat voor verbinding en nieuwe relaties aangaan. Na die relatiebreuk wilde ik heel graag nieuwe vrienden maken, lol hebben en het leven vieren. Oranje past daar als kleur perfect bij. Mijn onderbewuste vertelde me dus precies wat ik op dat moment nodig had. Die bijzondere ervaring gun ik anderen ook. Daarom ben ik Liefde voor Kleur begonnen. Een beslissing waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Want anderen helpen vind ik het mooiste wat er is!

 

Kennismaken?
Wil je ook meer kleur in je leven? Ik help je graag. Bel me op 06 – 14 98 48 21 of stuur een mail naar info@liefdevoorkleur.nl. Het lijkt me ontzettend leuk om kennis met je te maken.

 

Gratis kleurenpsychologietest
Kun je niet wachten en wil je meteen aan de slag met kleur? Doe dan de gratis kleurenpsychologietest  en ontdek wat jouw lievelingskleur over jouw persoonlijkheid zegt. Nieuwe inzichten en een heleboel inspiratie gegarandeerd!

Typisch Agnes

  • Deelt haar liefde voor kleur graag met de wereld en blogt daarom over kleur
  • Is gek op lezen en leest soms wel 5 boeken tegelijk
  • Houdt van haar man Guido én van wandelen met hond Floortje, tuinieren en lekker buiten bezig zijn
  • Komt ’s nachts haar bed uit voor zoute haring met uitjes en zuur
  • Start haar dag altijd met een échte cappuccino met ‘latte art’