Kleuradvies bij jou thuis

Elke dag thuiskomen in een fijn en gezellig huis, waarin je je helemaal happy voelt. Een huis met prachtige kleuren, die allemaal bij je interieur én bij jou passen. Dat wil jij toch ook? Maar ja, er is zo veel keus. En hoeveel verf heb je eigenlijk nodig?

Zakt de moed je in de schoenen? Dan wordt het tijd voor een kleuradvies bij jou thuis van Liefde voor Kleur.

Hoe werkt een kleuradvies?
Ik heb inmiddels honderden kleuradviezen gegeven, altijd met heel veel plezier. Ook jou help ik graag bij het kiezen van de juiste kleuren voor je interieur. We lopen samen door je huis en kijken naar je inrichting en de lichtinval. Ondertussen vraag ik je het hemd van het lijf: over je stijl, smaak, wensen en voorkeuren. Zo leer ik jou goed kennen.

 

Vervolgens kijken we samen naar sfeervolle beelden van verschillende interieurstijlen en kleurencombinaties. Dankzij extra grote, kleurechte stalen krijg jij een goed beeld van de mogelijkheden. Wedden dat jij ‘veilig wit’ straks ook inruilt voor kleur?

 

Agnes luistert heel goed, gaat mee in mijn wensen als klant, maar neemt ook niet te snel genoegen met “okay”, Agnes gaat voor de “WOW”! – Rianne

serre

Na afloop van het kleuradvies:

 • beschik je over een uitgebalanceerd en harmonieus kleurenplan voor jouw huis
 • snap je wat kleur doet met je interieur én met jou
 • ben je een superleuke ervaring rijker

Wat krijg je allemaal?

 • Een verrassend kleuradvies voor al jouw muren
 • Een kleur- én verfadvies voor deuren, kozijnen, plinten, plafonds etc.
 • Een berekening van de hoeveelheid verf die je nodig hebt
 • Kleurechte verfstalen + kleurnummers
 • Een mooi bewaarmapje met ‘jouw’ kleuren

We genieten iedere dag van de metamorfose die de kamers hebben ondergaan door het aanbrengen van de goed gekozen kleuren! – Tjapko en Margreet

Wat kost een kleuradvies?
Een kleuradvies bij jou thuis duurt 1 uur en kost € 125. Voor dit bedrag krijg jij een compleet uitgewerkt kleurenplan, inclusief stalen en kleurnummers.

 

Wil je meer? Dat kan!

 • Boek 1,5 uur voor € 165 en ontvang ook kleuradvies voor je keuken, hal of slaapkamer
 • Elk extra uur kost € 97
 • Je betaalt geen reiskosten in een straal van 10 km, daarbuiten reken ik € 0,35 per km.

We genieten iedere dag van de metamorfose die de kamers hebben ondergaan door het aanbrengen van de goed gekozen kleuren! – Tjapko en Margreet

Maak direct een afspraak
Wil je weten wat kleur voor jouw interieur kan doen? Maak vandaag nog een afspraak. Dan help ik jou om van je huis een écht thuis te maken.

 

Maak direct een afspraak

 

Wil je eerst meer weten? Bekijk dan mijn portfolio voor nóg meer inspiratie of doe de gratis kleurenpsychologietest.

Erkend Flexa-kleurstylist
Ik werk al meer dan 10 jaar met heel veel plezier als erkend Flexa-kleurstylist. De prachtige kleurconcepten van Flexa inspireren mij enorm. Ik kijk ernaar uit om jou óók te inspireren met een kleuradvies bij jou thuis!