Kleuradvies woonkamer en eetkamer, Zwaag

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Lisanne en haar vriend hebben een mega verbouwing achter de rug en toen wilden ze kleur in huis! Het mocht gewaagd en kleurrijk zijn en dat is het zeker geworden! In de keuken hebben ze gekozen voor deze twee verschillende schitterend warme Savanna kleuren. De kleur spat hier werkelijk vanaf. En zo gaaf met de zwarte kozijnen. Wat een moed om hiervoor te kiezen en kijk eens wat een waanzinnig resultaat! In de woonkamer hebben we een heel intiem nisje gecreëerd met deze geweldige oceaan-blauw. Het resultaat is heel speels en eigentijds!

 

Afgelopen zomer hebben wij ons huis flink verbouwd. We hadden alle tijd genomen om na te denken over wat voor keuken, vloer, badkamer, lampen, kozijnen etc. Maar toen kwam het moment … welke kleuren gaan we onze muren geven? We kwamen hier niet uit en hebben hulp aan Agnes gevraagd. Ze kon al heel snel komen en samen hebben we in een ochtend alle kleuren bepaald! Het moest een combi worden tussen strak, kleurrijk en gezellig. Ontzettend fijn hoe dit ging en wij waren direct enthousiast en helemaal overtuigd! We hebben de volgende dag de kleuren doorgegeven aan de schilder en even later zaten de kleuren al op de muren. Nu het is ingericht komen de kleuren zo mooi tot zijn recht. Heel erg gaaf en we hadden dit nooit zelf zo kunnen bedenken en durven doen. We zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten iedere dag van ons mooie huis! – Lisanne, Zwaag

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek