Kleur- en Stylingadvies BinnensteBuiten Coaching

Deze slideshow vereist JavaScript.

De opdracht is om een kleur- en stylingplan te ontwerpen voor de werk- en praktijkruimte van Miranda Valk van Binnenstebuiten Coaching. De ruimte heeft nog niet de persoonlijke sfeer en identiteit die zij naar buiten toe uit wil stralen. Ze wil een warme en welkome werkplek hebben waar haar klanten zich helemaal thuis kunnen voelen. Haar huisstijl is het vertrekpunt voor het kleur- en stylingplan.

Agnes is een stijlvolle en authentieke vakvrouw met veel oog voor de binnen- en de buitenkant van de ondernemer. Ze kan zich met veel gevoel verplaatsen naar mijn toekomstige klanten. Ze gaat letterlijk op de stoel van de klant zitten en laat de omgeving op zich inwerken. Nog net op tijd heb ik een veel te grote kast kunnen afbestellen, zij heeft mij laten inzien dat ruimte belangrijker is dan een mooie kast.

Het advies van Agnes was echt een cadeautje. De ontwerpen en het stylingrapport zijn prachtig verzorgd. Het prikkelde mij om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Agnes kauwt niets voor en komt niet met kant en klare oplossingen aan, maar ze inspireert je om je eigen smaak en stijl vorm te geven. – Miranda Valk

Lees meer over kleuradvies voor bedrijven en instellingen.
Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen.