Kleuradvies woonkamer, keuken en hal, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Lotte en Nik hebben hun koele blauw met witte interieur omgetoverd naar een eigentijds warm en stijlvol interieur met maar liefst vier kleuren groen. Gekozen is voor extra matte muurverf voor een extra warm en aaibaar resultaat. Superleuk detail is dat de donkergroene kleur in de hal is doorgetrokken naar het plafond. Dat is een echt statement bij binnenkomst.

Agnes is bij ons thuis gekomen voor een kleuradvies toen wij de start maakten met onze verbouwing.

Mijn wens was meer warmte en eenheid in ons huis. Ons huis had twee donkerblauwe muren en verder was alles wit inclusief de raambekleding. Ik dacht eerst dat we in de blauwtinten zouden blijven, maar niks was minder waar.

Agnes kwam met prachtige groentinten. Uiteindelijk hebben wij nu vier verschillende kleuren groen in huis. En het eindresultaat is super mooi, we hebben nu warmte en eenheid in huis.  Met een vrij behouden partner was het lastig om kleurkeuzes te maken, maar hij is nu enorm blij met de kleuren. En het grappige is dat alle mannen het supermooi vinden, wie had dat nu gedacht. Nogmaals dank Agnes! – Nik & Lotte, Alkmaar

Ben je ook geïnteresseerd? Lees dan hier wat een kleuradvies voor jou kan betekenen.

Maak direct een afspraak