Kleuradvies eetkamer en keuken, Velserbroek

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Sinds de zomer van 2019 zijn wij vanuit Leiden groter komen wonen in Velserbroek. Omdat we langs de achterwand flinke ramen met gordijnen hadden, kozen we voor wit op de rest van de muren. Met de inrichting van ons kleinere huis en de witte muren, was ons nieuwe stulpje niet wat het moest zijn. We wilden graag kleur toevoegen, maar geen idee wat dan.
Met behulp van Agnes en alle prachtige kleurstalen die zij bij zich had, zijn we tot een mooie kleur groen gekomen. Agnes luistert goed naar wat je wel en niet mooi vindt, en komt daarmee tot een goed en passend advies.
Met wat kleine interieur aanpassingen, is ons nieuwe huis precies hoe wij het hebben willen. – Connie, Velserbroek

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek