Kleuradvies 16e eeuws grachtenpand, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

De bewoners willen een kleuradvies voor de hal, entree, trappenhuis en overloop van hun woning. De entree oogt erg kaal, kleurloos en ongezellig. Er is al jaren niets aan gedaan. De bewoners willen er een gezellige, warme en welkome entree van maken. Het is een pand dateert uit de 16e eeuw. Van belang is dat de kleuren aansluiten bij de sfeer en authenticiteit van het pand. 

 

Een gevoel van warmte en rust wilde ik krijgen als ik mijn huis binnen zou komen. Samen met mijn partner kwam ik er niet uit. Ook was ik huiverig om veel kleur te gebruiken. Na een sessie met Agnes waren we er uit, het geadviseerde kleurpalet paste me geheel en de vlakverdeling wilde ik wel proberen.
Het resultaat vind ik perfect: hal, trap, gang en overloop zijn één geheel geworden. Het straalt de gewenste rust en harmonie uit en ik voel me er meer dan goed in. De hal en entree zijn helemaal in orde, de volgende stap wordt de huiskamer. Ik zie er naar uit om hierover geadviseerd te worden. – Hein, psychotherapeut

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek