Kleuradvies woonkamer en serre villa, Hoorn

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De bewoners zijn net verhuisd naar een prachtige moderne villa. Het is een ruime woonkamer met open keuken en er is veel licht door de aangebouwde serre. De wens van de bewoners is meer kleur en de kleuren mogen best opvallend en uitgesproken zijn. En dat is gelukt!

 

Wij wilden graag kleur in ons huis! Agnes kwam met grote A4 kleurenstalen, waar je echt iets mee kunt. Al dwalend en sparrend door ons huis kwamen we op een mooie kleurenmix uit! Een gave petrol en een donkerbruine kleur, en bijpassende wit-tinten voor de muren er omheen. Onze serre ging van geel naar een mooie grijsgroene tint, waardoor de serre nu mooi wegvalt in de tuin. Agnes, het was leuk om je te ontvangen in ons huis en bedankt voor je inspirerende advies! Het is prachtig geworden en zijn er super blij mee. – Cock en Yvonne

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek