Kleuradvies woonkamer villa, Schoorl

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

De bewoners van deze villa wilden graag meer kleur in hun interieur. Maar vonden het heel erg moeilijk om de juiste kleuren te vinden, ze zagen door de bomen het bos niet meer. Welke muren moesten nu wel of juist geen kleur krijgen. En welke kleur moest het dan worden, moesten de muren nu juist wat lichter of toch donkerder worden. Nadat ze een workshop Kleur je Interieur hebben gedaan, toch een kleuradvies aangevraagd. En kijk wat een resultaat. Van helemaal wit naar een warm kleurenpalet. Ook de Lundiakast kreeg andere kleuren en de kunstwerk komen nu veel meer tot hun recht.

 

Het resultaat is helemaal naar mijn zin geworden, met name doordat Agnes niet moe werd om toch nog maar weer een paar nieuwe kleurstalen – iets donkerder of iets lichter – probeerde. De huisschilder die uiteindelijk het karwei heeft afgemaakt, was enorm enthousiast over de manier waarop de interieurfoto’s in het computerontwerp konden worden ingekleurd. – Greetje

Complimenten over de gekozen kleuren. Leuk om te zien dat een iets gewaagdere, maar weloverwogen kleurkeuze werkt. Voor ons als schilder geeft dat toch een toegevoegde waarde aan ons werk. De mensen zijn dan zo blij dat het niet alleen netjes en opgeknapt is, maar ook mooi, smaakvol en vernieuwend. – Hottentot Schildersbedrijf, Groet

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek