Kleuradvies woonhuis, Alkmaar

Home > Portfolio

 

Irene houdt van kleur. Het enige wat nog ontbrak waren kleuren voor haar muren. Voor haar hal en woonkamer wilde zij warme en sprekende kleuren die goed bij haar kleurrijke interieur zouden passen. Zij durfde wel over the top te gaan. En het resultaat mag er zijn!

 

Al jaren was ik niet tevreden met de saaie lichte muren in mijn huis. Samen met Agnes kwam ik tot een keuze die alles prachtig verbindt. De kleur is in de avond met verlichting gewoonweg chique. Aleen de lampekap is qua kleur niet passend. Maar ook daarvoor had Agnes een goed advies.
Dank je wel Agnes, ik ben er heel blij mee. – Irene, Alkmaar

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.