Kleuradvies appartement, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

In ons nieuwe appartement wilden we graag kleur op de muur maar konden er niet uitkomen.
Via internet hebben we Agnes gevonden en wat zijn we blij met het advies wat zij voor onze gang, woonkamer en slaapkamer heeft gegeven. Het is in een woord “prachtig” geworden! Agnes had snel in de gaten waar ons hart sneller van ging kloppen en dat we open stonden voor gewaagde kleuren. De gang en woonkamer zijn een geheel geworden, de warmte komt je tegemoet als je binnenkomt. De slaapkamer is erg chique qua kleuren, heeft een echte hotel uitstraling.
We genieten iedere dag van de metamorfose die de kamers hebben ondergaan door het aanbrengen van de goed gekozen kleuren.
Agnes, bedankt dat je ons zo goed geadviseerd hebt. – Tjapko en Margreet

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek