Kleuradvies woonkamer, keuken en hal, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Lotte en Nik hebben hun koele blauw met witte interieur omgetoverd naar een eigentijds warm en stijlvol interieur met maar liefst vier kleuren groen. Gekozen is voor extra matte muurverf voor een extra warm en aaibaar resultaat. Superleuk detail is dat de donkergroene kleur in de hal is doorgetrokken naar het plafond. Dat is een echt statement bij binnenkomst.

 

Agnes is bij ons thuis gekomen voor een kleuradvies toen wij de start maakten met onze verbouwing.

Mijn wens was meer warmte en eenheid in ons huis. Ons huis had twee donkerblauwe muren en verder was alles wit inclusief de raambekleding. Ik dacht eerst dat we in de blauwtinten zouden blijven, maar niks was minder waar.

Agnes kwam met prachtige groentinten. Uiteindelijk hebben wij nu vier verschillende kleuren groen in huis. En het eindresultaat is super mooi, we hebben nu warmte en eenheid in huis.  Met een vrij behouden partner was het lastig om kleurkeuzes te maken, maar hij is nu enorm blij met de kleuren. En het grappige is dat alle mannen het supermooi vinden, wie had dat nu gedacht. Nogmaals dank Agnes! – Nik & Lotte, Alkmaar

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek