Kleuradvies woonhuis, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ed en Emmelien hebben hun huis in Alkmaar 20 jaar geleden laten bouwen en zijn nu toe aan een make-over. De vloer(bedekking) en meubels blijven behouden. De meubels zijn een mix van antiek en design. De kleur van de trap is verouderd, de deuren en kozijnen zijn niet echt mooi meer, op hun oranje muur zijn ze uitgekeken en (te)veel muren zijn wit. De uitdaging is om hier meer kleur in brengen, interieur elementen te benadrukken, storende elementen te compenseren en toch een eenheid tussen de verschillende ruimtes te laten ontstaan.

 

Help! De schilders staan volgende week voor de deur. En we hebben nog geen goed idee over kleur. Het zou een gemiste kans zijn om dan maar alles hetzelfde houden. Via de website van Liefde voor Kleur zijn we met Agnes in contact gekomen en konden we op korte termijn een afspraak voor een adviesgesprek maken.
Na een paar uur praten, kijken en rondlopen met Agnes zijn we eruit en hebben we een plan! Van zolder tot bijkeuken. Voor de muren kozen we drie kleuren groen, naast paars en blauw, de trappen antraciet, en wit voor de plafonds, deuren en kozijnen.
In het begin was het wel spannend hoe het zou worden, en dat vonden de schilders ook! Maar snel groeide het vertrouwen en enthousiasme, met aan het eind een prachtig resultaat!
Nu, een paar weken later, lopen wij nog steeds vol verbazing door ons “nieuwe huis”; de opzet van de make-over is dankzij de adviezen van Agnes, zo goed gelukt! We zijn heel blij met het resultaat! – Ed en Emmelien, Alkmaar

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek