Kleuradvies Woonhuis, Almere

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Marco en Ellen wilden meer kleur in huis, en het moest warmer en gezelliger. Alles moest een make-over krijgen met kleur, de woonkamer, de keuken, de hal en de slaapkamer. Ze hebben gekozen voor hele warme aardetinten, zoals het warme delicate brown en savanna van Flexa Pure. En wat is het een mooi geworden, wat een warme en intieme uitstraling. En let eens op die pilaar, eens wit nu in een prachtige warme metallic summer glow geschilderd.

 

Mijn vrouw en ik wilden ons huis helemaal anders en dan bedoel ik andere kleuren. Met een paar kleurstalen erbij kwamen wij nog verder uit elkaar qua smaak en kleur. Het was bijna zover dat wij het blij het oude zouden laten. Totdat wij Agnes vonden op het net. Zij heeft ons met enthousiasme en expertise kleuren laten kiezen die wij niet voor mogelijk hielden. Na de keuze is het nog wel spannend hoe het er in het echt zou uitzien. Het is in ons geval helemaal goed uitgepakt en zijn er zo blij mee. Nieuwe kleuren heeft ons een ander huis gegeven. Agnes, bedankt! – Marco en Ellen, Almere

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek