Kleuradvies woonhuis, hal en serre, Den Helder

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Nora en Mart houden erg van reizen, kunst en dus ook van kleur. 10 jaar geleden is er verbouwd en het is hoog tijd voor nieuwe kleuren vinden ze zelf. Hun prachtige lichte serre kan wel wat kleur hebben. Gekozen is voor de warme en gewaagde kleuren. De kleuren zijn ook buiten toegepast. Het effect is verbluffend.

 

Agnes heeft ons erg goed geholpen om de juiste kleuren te kiezen die helemaal bij ons en ons huis passen. Door haar aandacht en belangstelling voor ons leven heeft zij de juiste snaar geraakt en wist zij de kleuren die ik in mijn hoofd had te vertalen. Ik was al maanden bezig met kleurstalen te verzamelen, maar kwam er niet uit.

Zij is de ‘kleurenengel’ die op het juiste moment op ons pad kwam. Haar passie, geduld en creatieve blik heeft ons huis de warmte en uitstraling gegeven van nog meer thuiskomen. Dank je wel Agnes. – Mart en Nora, Den Helder

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek