Kleuradvies woonhuis, Heemstede

Home > Portfolio

Gert Jan heeft de workshop Kleur je Interieur cadeau gekregen van zijn vriendin. Zij vond dat hij iets met zijn interieur moest doen. Er was al jaren niets meer aan gedaan. Gert Jan wist niet welke kleuren hij mooi zou vinden, hij kende zijn eigen smaak en stijl niet. Na de workshop was zijn kijk op kleur vernieuwd en verbreed. Als ingenieur is hij erg geinteresseerd in de wetenschappelijke en theoretische kennis over kleur. Dat heeft hem enorm geinspireerd. Zijn eigen bedachte en gemaakte moodboard was een goede basis voor de uiteindelijk gekozen kleuren.

De warme terracotta kleuren passen heel mooi bij zijn klassieke interieur.

 

5816e4a0-b03b-4e9d-a199-3b3d98cd7117

 

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek