Kleuradvies woonkamer, Heiloo

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik wilde de woonkamer gezelliger maken en onze lange muur graag een mooie, warme, rustgevende, stoere en gezellige kleur geven. Ja dat was dus geen makkie, want welke kleur voldoet hier allemaal aan? Ik had geen idee, vind dit soort dingen ook helemaal niet leuk om te doen en kwam er dus niet uit. Stress!! Vervolgens googelde ik op kleuradvies alkmaar en zo kwam ik bij Agnes terecht. Haar website bekeken en het zag er allemaal super leuk uit en het bleek ook nog eens niet duur te zijn. Dat ga ik doen dacht ik! Agnes is een super leuke, warme, gezellige en professionele vrouw die verstand heeft van kleur en ook goed naar jou kijkt en wat bij jou past. Ze heeft me super goed geholpen, ook later toen ik toch nog even twijfelde.
Ik ben echt superblij met haar advies, want het is eindelijk gezellig geworden in onze woonkamer! Agnes onwijs bedankt!! Ik raad je bij iedereen aan!! – Rozemarijn, Heiloo

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek