Kleuradvies hal, woonkamer en keuken, Heiloo

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

In dit oude karakteristieke jaren ‘30 huis in Heiloo wilde de bewoonster meer warmte en gezelligheid. Na een grondige opknapbeurt zijn de hal, de woonkamer en de keuken van nieuwe kleuren voorzien. De bewoonster koos voor de woonkamer voor de warme grijsroze kleur Heartwood en de prachtige groene kleur River van Flexa Pure voor de muren en het plafond. Het geheel straalt warmte en rust uit. En wat staan planten prachtig tegen de warme kleur van de muren.

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek