Kleuradvies woonhuis, Wieringerwaard

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

De bewoners van dit woonhuis in Wieringerwaard waren toe aan een compleet nieuw interieur. Na een grondige verbouwing wilden ze kleur in hun nieuwe huis. De hal, woonkamer en keuken hebben een totale kleur make-over gekregen. Kijk maar eens hoe mooi het is geworden. Ze hebben gekozen voor Flexa Pure. Een leuk detail is dat de muren niet zijn geschilderd maar gespoten. Het resultaat is superstrak. De schilder van Westerbeke Spuitwerken vond het een erg leuke klus, dat hoorde hij niet vaak dat er maar liefst 6 kleuren waren gebruikt.

 

Agnes bedankt voor je fijne manier van adviseren. Je luistert heel goed, gaat mee in wensen van de klant, maar neemt ook niet te snel genoegen met ‘okay’, je gaat voor de ‘WOW!’. Ik heb iedereen die ernaar vroeg je aangeraden en dat zal ik ook blijven doen. – Rianne en Rogier, Wieringerwaard

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek