Kleuradvies woonkamer en eetkamer, Akersloot

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

We waren na ruim 20 jaar toe aan een nieuwe uitstraling voor onze woonkamer. De kleuren die we aan de wand, plafond, deuren en kozijnen hadden waren geel en groen in diverse tinten. Wat het moest worden was een vraag die voor ons niet eenvoudig te beantwoorden was. We vonden “Liefde voor Kleur” en namen contact op met Agnes. Vanaf dat moment ging alles heel snel: een gesprek aan huis gevolgd door een prima advies met verrassende uitkomst. Hiermee met een schilder aan de slag en afgemaakt met mooie gordijnen. Het resultaat mag er zijn en het voelt prima. Agnes dank voor je positieve bijdrage die zelfs wat verder ging dan alleen kleuradvies! Top. – Hans en Ans Oud – Akersloot

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek