Kleuradvies woonkamer, eetkamer en hal, ’t Veld

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

We wilden niet alleen maar witte muren in de woonkamer en hal, maar we wisten niet waar we moesten beginnen met kleuren uit te zoeken. Gelukkig kwamen we met Agnes in contact. Ze luisterde tijdens onze afspraak aan huis super goed en geduldig naar onze wensen. We kwamen door haar expertise al gauw tot een drietal kleuren die allemaal bij elkaar én ons interieur passen. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en hadden ons geen beter advies kunnen wensen. De kleuren geven de woonkamer en hal een warme uitstraling en doordat de kleuren zo goed bij elkaar passen geeft het ook rust in huis. Heel erg bedankt, Agnes! Zonder jou hadden we deze mooie kleuren niet kunnen kiezen – Sanne, ’t Veld

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek