Kleuradvies woonkamer, eetkamer en hal, Hoorn

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Sinds ruim een jaar wonen mijn man en ik in het prachtige stadje Hoorn. Een fijn huis gekocht in een mooie groene buurt.
Zoals in veel huizen …witte muren…..en wij wilden KLEUR.
Op internet gaan zoeken naar een kleurstyliste. Diverse, vooral vrouwen, kwamen voorbij .
En daar was ineens Agnes ! Wat een uitstraling, vrolijk, kleurrijk en de positieve reacties van klanten, spraken ons gelijk aan.
Dat ze in Heiloo woonde was geen enkel bezwaar voor haar en hebben we een afspraak gemaakt.
En wat zijn wij blij met haar deskundig advies. Na een inleidend gesprek kwamen de kleurstalen op tafel. Agnes liet verscheidene mogelijkheden zien.
Dat wij KLEUR wilden, was al wel duidelijk, en dat is GELUKT ! Agnes nogmaals dank, deze metamorfose was zonder jou nooit gelukt.
– Hannie Mol

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek