Kleuradvies woonkamer, eetkamer en hal, ’t Veld

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Angelique en haar man hebben hun droomhuis laten bouwen in landelijke stijl. Ze hadden geen idee wat voor kleuren te gebruiken. In hun nieuwe huis wilden ze het gewoon echt goed doen met kleur en niet experimenteren. Vooral de hal met vide met een hoogte van 8 meter was een ware uitdaging om kleur aan te geven. In het stoere landelijke interieur is gekozen voor drie groentinten en warme paarse aardekleuren allemaal van Flexa Pure. Het resultaat is echt prachtig!

 

Wij hebben een echte kleurstylist gevraagd om ons huis kleur te geven. Agnes heeft hele goede en smaakvolle ideeën. Ze luistert heel goed naar wat je wilt en begrijpt goed waar je naar toe wilt! Agnes is een heel fijn persoon om over kleuren te sparren en heeft ons heel goed advies gegeven. Wij zijn super tevreden, het is prachtig geworden! En … alles klopt! De kleuren komen heel mooi tot z’n recht! Bedankt Agnes! – Angelique, ’t Veld

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek