Kleuradvies woon- en eetkamer, keuken Schoorl

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Marleen en Rob wilden in hun net verbouwde huis kleur. Maar ze hadden geen idee wat, ze kwamen er niet uit. Wat ze wel wisten dat het warmte moest uitstralen. Voor de woonkamer is dat een combinatie geworden van een hele warme terracotta kleur samen met een warme aardetint. Omdat de woonkamer heel donker is, maken deze kleuren dat de woonkamer aanvoelt als een hele warme behagelijke jas. Tot in het kleinste kamertje zijn de kleuren doorgevoerd. -Marleen en Rob, Schoorl

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek