Kleuradvies woonkamer en eetkamer, Santpoort-Noord

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Astrid en haar gezin wilden een vrolijk en eigentijds kleurenpalet in hun huis waarbij hun retro meubels helemaal tot hun recht zouden komen. De woonkamer en de open woonkeuken moesten een echte leefplek worden. En .. er moest een mooie plek komen voor de hele grote landkaart. Astrid wilde heel erg graag een lambrisering in de woonkamer.

Gekozen is voor een hele mooie blauwe kleur uit het Flexa Earth kleurenpalet van 2021 en samen met de warme aardekleur Gentle Stone van Flexa Pure een prachtige warme combinatie. De keuken krijgt een warme mosterdkleur van Flexa Pure. De landkaart komt met deze kleur fantastisch tot zijn recht.

Het resultaat is een heel sfeervol en warm familiehuis waarin wonen, eten, werken en leren allemaal samenkomen.

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek