Kleuradvies woonkamer en eethoek, Heiloo

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

We wilden graag meer warmte en sfeer in onze woonkamer en af van de witte wanden. We waren op zoek naar iemand die met ons mee wilde denken voor kleuren en stylingtips. En dat was precies wat Agnes ons kon bieden. Zonder gelijk ons hele interieur aan te passen, had ze veel waardevolle tips om onze woonkamer gezelliger en praktischer te maken. Het fijne is dat ze je goed begeleidt in het uitkiezen van de kleuren, rekening houdend met onze eigen stijl en voorkeuren.

 

De kleuren hebben we zo snel mogelijk toegepast in huis en dat gaf al direct een enorm verschil. Veel meer warmte en sfeervoller. De overige aanpassingen zijn we één voor één aan het doen. De tips van Agnes hebben ons een richting gegeven, zodat we zelf kunnen kiezen wat past bij de sfeer die we zoeken. Het maakt dat we weer plezier hebben in het verder inrichten van onze woonkamer. – Rosanne, Heiloo

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek