Kleuradvies woonkamer en eetkamer, Hoorn

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

Monique wilde heel graag een strandsfeer in huis. Ze is namelijk dol op zon, zee en strand. Monique viel als een blok voor deze felle aqua kleur. Dit moest hem worden, ze wist het meteen. Ja en het resultaat is schitterend. De kleur straalt de blijheid en weidsheid van een zonnige zomerdag uit. Hier wordt je toch blij van!

 

Na een positieve kleurervaring bij mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag een kleuradvies van Agnes. Onze woonkamer kon wel wat kleur gebruiken. Mijn man is kleurenblind en het is dus lastig om samen een goede kleurencombi te maken. Agnes had goede stalen mee en heeft ons zowel door haar stalen maar ook de locaties in het huis goed de sfeer laten zien die de look ging meebrengen. Het was nog even spannend toen de eerste kwast de muur op ging.

We zijn super blij met het resultaat. Bedankt Agnes voor het geduldige en complete advies! – Monique, Hoorn

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek