Kleuradvies woonkamer, hal en slaapkamer, Bussum

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Quirine en haar gezin wonen al een tijdje in hun prachtige jaren ’30 huis in Bussum. Nu vonden ze het tijd worden voor meer sfeer en gezelligheid in huis. Ze hebben gekozen voor warme rustige vergrijsde groentinten in de woonkamer en voor twee donkerder groentinten in de slaapkamer voor meer intimiteit en warmte.

 

We hebben alles geschilderd! En wat zijn we er blij mee! Nog wat accessoires qua kleur aanpassen en we hebben een bijna nieuw huis! Straalt al zo veel meer warmte uit! Dank dus voor je advies Agnes! Heel blij dat we met je hebben samengewerkt! – Onno & Quirine, Bussum

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek