Kleuradvies woonkamer, Heiloo

Home > Portfolio

De bewoonster van dit prachtige appartement in Heiloo woont hier al ruim 5 jaar. Al die jaren keek ze tegen de witte muren aan tot ze het helemaal zat was. Aangezien zij dol is op kleur, zij schildert namelijk zelf en houdt er van om regelmatig tentoonstellingen over schilderkunst te bezoeken. Toch vond ze het super moeilijk om zelf een kleur uit te kiezen voor haar muren. Wat heeft ze lang getwijfeld. Tot ze besloot een kleuradvies aan te vragen. We hebben samen gekozen voor een hele warme zandkleur van Flexa Pure. En kijk … wat is het mooi geworden.Wat een metamorfose. De bewoonster is zo blij en begrijpt nu niet meer hoe ze zo lang heeft gewacht met de schilderen.

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek