Kleuradvies woonkamer, keuken en hal, Bergen

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Timo en Hermien wilden meer kleur in hun huis. Ze vonden het ontzettend lastig om de juiste kleuren te vinden. Maar het is gelukt. De donkere woonkamer op het noorden is ontzettend opgevrolijkt met het zonnige geel. De hal is dé eyecather van het huis, het diepe paars contrasteert geweldig met het rood van het schilderij. Wat een plaatje!

 

Ook al houden we erg van kleur, het lukte ons niet om kleuren te kiezen die een eenheid vormden en die we allebei mooi en passend vonden. Agnes hielp ons om kleuren te kiezen die bij ons passen, de ruimtes meer met elkaar verbonden en ons huis nog meer een thuis maken. Het was een heel fijne ervaring om met haar te werken. – Timo en Hermien, Bergen

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek