Kleuradvies woonkamer villa, Bergen

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

10 jaar geleden heb ik bij Martina een kleuradvies gegeven voor haar hele huis. Maar tijden en smaak veranderen, dus ze wilde nu eens hele andere kleuren in huis. Ondertussen is er een andere bank gekomen en een nieuw kunstwerk. Het resultaat is geweldig!

 

Agnes heeft een ontzettend goed gevoel voor kleur! Ik wilde zo graag een mooie kleur bij mijn nieuwe blauwe bank maar kwam er niet uit. Wat ook heel erg belangrijk voor mij was dat de kleur matchte bij mijn favoriete schilderij. Én dat is helemaal gelukt. Zo blij mee! Agnes super bedankt! – Martina, Bergen

 

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek