Kleuradvies woonkeuken, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Na heel veel kleurstaaltjes van de bouwmarkten hadden we twee kleuren waarvan we dachten, dat zou tof zijn. Maar we kwamen we er niet uit. Blauw of toch terracotta. What to do? Hulp inschakelen dus. Agnes heeft ons bij de hand genomen en het werd een kleurencombinatie die wij niet van tevoren hadden bedacht. Ik ben zo blij dat ze ons heeft geholpen. Het is zo ontzettend mooi geworden met de diverse tinten pistache groen. De complimenten vliegen ons om de oren.
Dank je wel Agnes. – Marieke en Rimco de Wijs, Alkmaar

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek