Kleur- en stylingadvies woonhuis, Alkmaar

Home > Portfolio

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Carla heeft samen met haar man een nieuw huis gekocht. Ze beginnen helemaal overnieuw. Ze willen een nieuwe vloer, meubels, gordijnen, accessoires en natuurlijk kleur. Maar ze hebben werkelijk geen idee waar te beginnen en ze vinden alles mooi. Omdat ze jaren op een boot hebben gewoond is gekozen voor blauw- en groentinten en een prachtige pvc-visgraatvloer, een echte blikvanger. Voor extra pit is de lange muur geschilderd in een warme aaibare Indigo blauw die het heerlijke weidse gevoel van de zee weergeeft. Het resultaat is geweldig!

 

Samen met Agnes gekeken naar de mogelijkheden voor de inrichting en kleuren van ons nieuwe huis. Ik had geen waar te beginnen en wat voor vloer, meubels en kleuren bij ons en ons nieuwe huis zouden passen. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

Toen heeft Agnes een kleur- en stylingplan gemaakt voor de vloer, meubels, accessoires. Ze kwam met de verrassende kleur Indigo blauw voor de lange muur. Eerst vonden we het heel erg eng maar toen de wand eenmaal geschilderd was waren we dolenthousiast!

Iedereen die binnenkwam was verrast door het mooie effect! Met de industriële glasdeuren en de mooie kleur van de pvc-vloer is het resultaat werkelijk prachtig!

Dank je wel Agnes! – Carla, Alkmaar

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek