Welkom, neem gerust een kijkje in mijn huis in Heiloo

Home > Portfolio

Rust en comfort in je interieur met groen

Toen wij een aantal jaren geleden ons prachtige jaren ‘30 huis in Heiloo kochten vielen wij als een blok voor de aangebouwde serre op het zuiden. Maar je voelt hem al aankomen, dat betekent dus ook de hele dag zon.

F9EDEDDE-3DC3-44CA-A1C6-79E3B4EB7C43
Serre zoals het was

Aangezien de serre wit was toen wij het huis kochten, was het niet alleen heel erg snel warm maar ook letterlijk oogverblindend door de witte muren. Je kon er alleen prettig zitten met een zonnebril op. Onze eerste klus was dus het schilderen van de serre. Wij hebben gekozen voor twee kleuren groen in de serre, een prachtige diepgroene kleur (Flexa H0.35.29) en een lichtgroene kleur (Tender Clay van Flexa Creations). De woonkamer is geschilderd in Green Tea en Tender Clay beide kleuren zijn van Flexa Creations.

 

En het resultaat is waanzinnig mooi, of het nu zonnig is of een bewolkte dag, de kleuren groen kleuren onder alle omstandigheden prachtig mee. En door het groen in de serre hebben we meteen een natuurlijk verbinding met de tuin gecreëerd. De marmoleum vloer en de planten zorgen voor een hele prettige en warme sfeer.

 

Wil je meer weten over de invloed van groen? Lees dan mijn blog over Vitamine G.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik heb in de serre gekozen voor rust en eenvoud. Je ziet hoe prachtig andere groenen, zoals de bank en de planten matchen met de muren.

Maar ook warme natuurlijke materialen zoals hout, jute, sisal en linnen doen het geweldig met groen. En de planten maken het samen met de accessoires helemaal compleet.Je begrijpt dat de serre onze favoriete plek in huis is na een drukke dag. Heerlijk relaxen en ontspannen.

We waren zo geïnspireerd geraakt door al die kleuren dat we de rest van het huis ook meteen van kleur hebben voorzien zoals de keuken en de hal.

 

Omdat de keuken een plek is waar de eetlust moet worden gestimuleerd hebben we daar voor een prachtige warme geel gekozen de Full Mustard (Flexa Pure) en de Green Tea. De keuken oogt nu veel vrolijker en gezelliger.

 

Voor de hal hebben we gekozen voor de warme oranje-roze kleur Macaron Peach van Flexa Creations. De warme kleur is perfect voor de hal die op het koude en donkere noorden ligt. De hal ademt een hele warme en welkome sfeer uit.

Samen met de sisal traploper met de zwarte roedes is het resultaat verbluffend. Nieuwe trapleuningen erop en klaar. Super blij met het resultaat.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Kleuradvies bij jou thuis

Wil je graag meer kleur aan je interieur toevoegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heeft je partner een totaal andere smaak dan jij? Of kun je gewoon niet kiezen als je voor het verfschap staat?

Boek dan een kleuradvies bij jou thuis. Ik laat jou zien wat de kracht van kleur is en help je over je keuzestress heen.

 

Gratis 12-minutengesprek

Natuurlijk is het mogelijk om eerst samen te sparren. Boek daarvoor een gratis 12-minutengesprek. Dan bespreken we via een videocall hoe je met kleur jouw huis een oppepper geeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 12-minutengesprek.

 

Plan jouw gratis gesprek