Agnes Haullussy-Zaal, erkend Flexa Kleurstylist Heiloo
Blog

Bloggen over kleur in het interieur

Ik ben lid van het netwerk Ondernemend Heiloo. Op hun website stel ik mezelf voor en vertel ik dat ik als Flexa kleurstylist blog over allerlei onderwerpen rond kleur in het interieur.

Lees hieronder het hele interview.

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Mijn bedrijf heet Liefde voor Kleur. De naam zegt het al: bij mij gaat het over kleur en dan heel specifiek over kleur in het interieur. Na mijn opleiding tot stylist bij Artemis ben ik sinds 2002 stylist. Ik ben erkend Flexa kleurstylist en geef kleuradviezen bij mensen thuis en workshops over kleur in het interieur.Omdat ik graag mijn kleurenkennis met de wereld wil delen blog ik over kleur. Ik blog over allerlei onderwerpen rond kleur. Over kleur in het interieur, de theorie van de kleurenleer, de kleurenpsychologie, en over kleur en onze zintuigen. Kortom eindeloos veel onderwerpen. Over kleur is zoveel te vertellen.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Kort nadat ik in januari 2020 lid was geworden van Ondernemend Heiloo kwam de lockdown. Gelukkig had ik nog net één keer een netwerkavond meegemaakt. Daarna kwam er van fysiek netwerken niets meer. Ik heb toen alle OHO-leden via Linkedin benaderd. Daar kreeg ik ontzettend leuke reacties op.

Ik zou tegen iedereen willen zeggen: zoek elkaar eens op via Linkedin.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Op mijn eerste netwerkavond heb ik Marieke Hommes ontmoet. Zij benaderde mij later omdat ze graag kleuradvies voor haar huis wilde. We hebben toen de afspraak gemaakt om dit met gesloten beurzen te doen. Marieke kreeg een kleuradvies voor haar interieur en ik kreeg van Marieke allerlei fijne producten. Ik vind dit een ontzettend leuke manier om elkaar en elkaars bedrijf beter te leren kennen.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Vorig jaar ben ik begonnen aan de opleiding Kleurenpsychologie & Coaching.

Door 1-op-1 inspiratiesessies laat ik zien wat kleuren over iemands persoonlijkheid zeggen en hoe kleur je kan helpen om o.a. je doelen te bereiken. Kleur is namelijk een geweldig hulpmiddel om onze emoties en ons gedrag te duiden. Voor de zomer hoop ik mijn diploma te halen.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Ik geef het stokje door aan Annika de Best. We hebben toen via Linkedin contact gehad. Helaas heb ik haar nog niet ontmoet, maar dat gaat vast een keer gebeuren in de toekomst. Ze houdt zich bezig met online marketing en ik ben wel benieuwd hoe zij sociaal media heeft ingezet ten tijde van de pandemie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *